מבקר/ת איכות לתחום אפייה וטעימות למפעל בונז'ור
מפעל בונז'ור מגייס עובד/ת מעבדה סנסורית לתחום אפייה וטעימות
במסגרת התפקיד
אפיית מוצרים עבור מוצרים של פאנל סנסורי
הובלה וניהול של תחקירי כישלונות סנסוריים פנימיים בשיתוף עם מנהלי הגזרות לשם העברת הידע לייצור
בנייה ניהול והנחיית פאנל סנסורי כולל הכשרה של אנשי הצוות החדשים ותחזוק מקצועיות הצוות לאורך זמן
הבטחת תקינות תיעוד מערכת סנסורית
ניהול תהליך חיי המדף של המוצרים הקיימים בשיתוף עם טכנולוגיה, בחדר 18- מעלות
שליחת דוגמאות של הערכים התזונתיים של המוצרים הקיימים
ניהול רפרנסים עבור מבחנים סנסוריים
יישום נוהל אפיות מפעלי
דרישות התפקיד:
לימודי תעודה / הנדסאי/ת – יתרון
ניסיון בתחום המזון הבטחת איכות- יתרון
יישומי OFFICE ברמה טובה (בדגש על EXCEL ו-WORD) – חובה
נדרשת נכונות לעבודה פיזית
נכונות למשרה מלאה (משרת בוקר 6:30-15:30) כולל שעות נוספות/ מוצ"ש לפי צורך
המשרה בקרית גת (אפשרי לבצע שימוש במערך ההסעות/ הגעה עצמאית)
אנחנו נסטלה, חברת המזון והמשקאות הגדולה ביותר בעולם - נסטלה המונה 308,000 איש. היעוד שלנו: משפרים את איכות החיים ויוצרים עתיד טוב יותר. ערכינו מושרשים בכבוד: כבוד לעצמנו, כבוד לאחרים, כבוד לגיוון, וכבוד לעתיד שלנו. עם יותר מ-91.4 מיליארד פרנק שוויצרי ב-2018, יש לנו נוכחות רחבה עם 413 מפעלים ביותר מ-85 מדינות. אנו מאמינים שאנשינו הם הנכס החשוב ביותר שלנו, לכן נציע לך סביבת עבודה בינלאומית, דינמית וכוללת, עם הזדמנויות רבות בעסקים, יחידות ואזורים גיאוגרפיים שונים, תוך עבודה עם צוותים ותרבויות מגוונות. רוצה לשמוע עוד? בקרו אותנו ב-www.nestle.com.