במבה

במפעל במבה מייצרים את החטיף האהוב ביותר בישראל!

1964
חטיף במבה נולד
2019
שנת הקמת המפעל
1,000,000
שקיות במבה מיוצרות ביום

מפעל במבה בקריית גת, המכונה גם "הבית של במבה", הוא מפעל חדשני ומתקדם שנחנך בשנת 2019. בעקבות העלייה בביקוש לבמבה בישראל ובעולם, החליטה אסם-נסטלה להקים את המפעל תוך תכנון קפדני ובהשקעה כספית גדולה, כאשר קווי הייצור בו הם אוטומטיים לגמרי. במפעל מיוצר חטיף הבמבה האהוב, וגם מהדורות מיוחדות כמו במבה לבבות, במבה בומבה והחטיף פופקו. 

חטיף הבמבה, חלק בלתי נפרד מזכרונות הילדות של רוב ילדי ישראל, נולד בשנת 1964 ועבר מספר גלגולים עד שנמצאה הנוסחה המנצחת - חטיף בציפוי חמאת בוטנים. אחד מסודות המרקם של במבה טמון בתהליך הייצור שלו במפעל. גריסי התירס עוברים תהליך של תפיחה באמצעות מכונת ניפוח, שגם נותנת להם את צורת הבמבה המוכרת. משם ממשיכים הפתיתים לתהליך של חימום וייבוש שאחראי למרקמם הפריך, ולבסוף הם מתגלגלים בתוך חמאת בוטנים חמה וטעימה. בשנת 2021 יפתח מפעל במבה את שעריו ויציע לכל המעוניינים לבקר במרכז המבקרים של במבה ולשמוע את הסיפור של החטיף האהוב בדרך ייחודית ומלאת הרפתקאות.

מפעל במבה מספק תעסוקה לעשרות מתושבי הדרום. במפעל מיוצרות 1,000,000 שקיות במבה ביום ו-20,000,000 שקיות בחודש, אותן צורכים מיליוני אנשים בארץ ובעולם שיודעים שאין, אין, אין כמו במבה.

שיתוף ברשתות חברתיות