בואו לבקר אותנו

צבר
כבר 40 שנה שאנחנו בצבר - עושים הכל באהבה.
מבשלים, משפרים, טועמים, לומדים מהשפים הגדולים ומהחומוסיות הקטנות בשביל להעניק לכולם את הטעם האותנטי ביותר.
לאורך השנים השקענו, שיפרנו והתמקצענו כדי להביא לכם את החומוס המושלם, טעים וטרי בדיוק כמו בחומוסייה' עד למקרר בבית. פיתחנו ושידרגנו מתכונים של מאכלים אותנטיים אהובים, עם חומרי גלם משובחים וטעמים מפתיעים.
הגדלנו את המגוון, הוספנו תוספות, הפחתנו קצת מלח, הוספנו עוד תוספות לתוספות, שיהיה ככה מכל הלב.
אנחנו מאמינים שהמטבח הישראלי המזרח-תיכוני הוא מטבח טעים, עשיר בטעמים ומלא בהפתעות, שחומרי גלם טובים ואיכותיים הם הבסיס לאוכל טוב ושההון האנושי הוא שעושה את ההבדל.
אצלנו עובדים ביחד אנשים מכל קצוות האוכלוסייה עם תשוקה אמיתית לאוכל ואהבה למטבח הישראלי.
אז מה הסוד שלנו?
יש לנו מרכיב סודי, זה אצלנו בנשמה.
כמו שהיום כבר כולם יודעים - חומוס וסלטים עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
100%
ממוצרי צבר אינם מסומנים בתו האדום
צבר
כבר 40 שנה שאנחנו בצבר - עושים הכל באהבה.
מבשלים, משפרים, טועמים, לומדים מהשפים הגדולים ומהחומוסיות הקטנות בשביל להעניק לכולם את הטעם האותנטי ביותר.
לאורך השנים השקענו, שיפרנו והתמקצענו כדי להביא לכם את החומוס המושלם, טעים וטרי בדיוק כמו בחומוסייה' עד למקרר בבית. פיתחנו ושידרגנו מתכונים של מאכלים אותנטיים אהובים, עם חומרי גלם משובחים וטעמים מפתיעים.
הגדלנו את המגוון, הוספנו תוספות, הפחתנו קצת מלח, הוספנו עוד תוספות לתוספות, שיהיה ככה מכל הלב.
אנחנו מאמינים שהמטבח הישראלי המזרח-תיכוני הוא מטבח טעים, עשיר בטעמים ומלא בהפתעות, שחומרי גלם טובים ואיכותיים הם הבסיס לאוכל טוב ושההון האנושי הוא שעושה את ההבדל.
אצלנו עובדים ביחד אנשים מכל קצוות האוכלוסייה עם תשוקה אמיתית לאוכל ואהבה למטבח הישראלי.
אז מה הסוד שלנו?
יש לנו מרכיב סודי, זה אצלנו בנשמה.
כמו שהיום כבר כולם יודעים - חומוס וסלטים עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
90%
ממוצרי צבר הם טבעוניים
צבר
כבר 40 שנה שאנחנו בצבר - עושים הכל באהבה.
מבשלים, משפרים, טועמים, לומדים מהשפים הגדולים ומהחומוסיות הקטנות בשביל להעניק לכולם את הטעם האותנטי ביותר.
לאורך השנים השקענו, שיפרנו והתמקצענו כדי להביא לכם את החומוס המושלם, טעים וטרי בדיוק כמו בחומוסייה' עד למקרר בבית. פיתחנו ושידרגנו מתכונים של מאכלים אותנטיים אהובים, עם חומרי גלם משובחים וטעמים מפתיעים.
הגדלנו את המגוון, הוספנו תוספות, הפחתנו קצת מלח, הוספנו עוד תוספות לתוספות, שיהיה ככה מכל הלב.
אנחנו מאמינים שהמטבח הישראלי המזרח-תיכוני הוא מטבח טעים, עשיר בטעמים ומלא בהפתעות, שחומרי גלם טובים ואיכותיים הם הבסיס לאוכל טוב ושההון האנושי הוא שעושה את ההבדל.
אצלנו עובדים ביחד אנשים מכל קצוות האוכלוסייה עם תשוקה אמיתית לאוכל ואהבה למטבח הישראלי.
אז מה הסוד שלנו?
יש לנו מרכיב סודי, זה אצלנו בנשמה.
כמו שהיום כבר כולם יודעים - חומוס וסלטים עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
93%
מהישראלים אוכלים חומוס לפחות פעם בשבוע
היסטוריה
1982
משפחת ינקו מקימה את סלטי צבר
1995
היצוא הראשון לאירופה
1997
נסטלה – אסם וטבעול רוכשות 51%
2000
נסטלה – אסם וטבעול משלימות את הרכישה
2001
סלטי צבר נוטלת את ההובלה בשוק החומוס
2002
הומצאה הסיסמא האהובה "חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל"
2003
סלטי צבר נוטלת את ההובלה בשוק הסלטים
2004
התחלת בניית המפעל החדש בקרית גת
2006
מעבר למפעל סלטי צבר בקרית גת
2009
השקת סדרת סלטי השף של רפי כהן
2012
השקת סדרת מלך החומוס עם תוספות
2016
השקת חומוסטחינה- סדרת חומוס עשירה בטחינה גולמית