צוות הדיאטניות
הכירו את הדיאטניות של אסם-נסטלה, אשר אמונות על שיפור מתמיד של הערכים התזונתיים של מוצרינו ועומדות לרשותכם לכל שאלה בנושא תזונה.

אורלי פיינה
אורלי הצטרפה לקבוצת אסם-נסטלה מתוך אמונה והכרה כי ליווי תזונתי-מדעי מהשלבים המוקדמים של תהליכי פיתוח ושיפור מוצרים, מאפשר קידום המודעות לתזונה ואורח חיים בריא.
אורלי היא דיאטנית קלינית מאז 1993, בעלת תואר שני בתזונה עם התמחות בתזונת ילדים. היא החלה את עבודתה כדיאטנית קלינית במגזר הציבורי, ובמקביל ניהלה קליניקה פרטית והרצתה לספורטאים מקצוענים וחובבים במסגרת פעילות באגודות ספורט תחרותי שונות.
ב-1998 עברה לחברת מטרנה כדיאטנית בתחום ההסברה הרפואית וב-2005 מונתה לתפקיד המנהלת המדעית ואחראית הרגולציה של מטרנה. במסגרת תפקידה, עסקה בליווי תהליכי פיתוח ושיפור של מוצרים, ניהול תחום הרגולציה, הדרכת עובדים וייצוג החברה במדיות תקשורתיות שונות.
בתחילת שנת 2014 מונתה לנהל את תחום התזונה בקבוצת אסם-נסטלה, בין היתר במטרה לקדם את הקשר בין התעשייה לאנשי המקצוע העוסקים בתזונה כגון דיאטנים, רופאים, אנשי חינוך ואחרים. בנוסף, היא מובילה מהלכי פיתוח ושיפור של מוצרים ותהליכים חוצי חברה בתחום ה-Wellness, מתוך הבנה כי כשתעשיית המזון משתפת פעולה עם אנשי מקצוע - ניתן ליהנות ממוצרים איכותיים ומאוזנים יותר.

יעל אורן
יעל החלה את דרכה כדיאטנית קלינית במרכז הרפואי ״אסף הרופא״, שם צברה ניסיון מחקרי וטיפולי במכון האלרגיה. במסגרת תפקידה, ליוותה מטופלים אשר עברו טיפול ייחודי לגמילה מאלרגיה למזון, וכן הייתה אחראית על כלל תחומי התזונה במחקר התערבותי שנערך במכון.
במקביל לעבודתה בבית החולים עבדה כדיאטנית פרטית, ייעצה וליוותה ספורטאים, ילדים ומשפחות בדרכם לשינוי תזונתי, וכן העבירה סדנאות והרצאות לקהל הרחב.
יעל הצטרפה לקבוצת אסם-נסטלה מתוך רצון ליצור שינוי רחב יותר בקרב האוכלוסייה ולתרום לקידום בריאות הציבור, על ידי פיתוח ושיפור של מוצרי מזון הנמצאים (כמעט) בכל בית בישראל, תוך התחשבות בדרישות הצרכנים, הדיאטנים ואנשי המקצוע העוסקים בתזונה.

נועה צור
נועה צור בוגרת החוג לתזונה והחוג לטכנולוגית מזון מכללת תל חי החלה את דרכה המקצועית כדיאטנית במכרז הרפואי שיבא- תל השומר. שם צברה ניסיון כדיאטנית ילדים. במסגרת תפקדיה ליוותה ילדים עם מחלות במערכת עיכול, ילדים עם צרכים מיוחדים וטיפלה בילדים עם הפרעות האכלה.
במקביל לעבודתה בבית החולים עבדה כדיאטנית במעונות יום שיקומיים שם טיפלה בילדים עם עיכוב התפתחותי גלובלי וילדים עם הפרעות תקשורת. וטיפלה במסגרת קופת החולים בילדים עם עודף משקל והשמנה.נועה הצטרפה לקבוצת אוסם- נסטלה מתוך אמונה כי מעורבות של דיאטנית בתעשייה בתהליכי פיתוח ושיפור מוצרים משפיע ותורם לאכילה מגוונת ומאוזנת של כלל האוכלוסייה