מפעל בונז'ור בקריית גת

מוביל תחום המאפה הטרי בישראל

2006
הקמת המפעל
200
מוצרי מאפה

חברת בונז'ור הוקמה בשנת 1986 והיא המובילה בתחום המאפה הטרי בישראל. בשנת 2006 הקימה בונז'ור מפעל חדש בקריית גת ובשנת 2007 רכשה אסם-נסטלה את החברה, דבר שהעמיד את בונזו'ר בחזית הידע והטכנולוגיה. 

המאפה המזוהה ביותר עם בונז'ור הוא הבגט, אותו הכירה ראשונה לישראלים ב-1990. לאורך השנים התרחב קו המוצרים שלה וכיום היא מייצרת ומשווקת כ-200 מוצרים ובהם לחמים, לחמניות, בגטים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות ועוד. 

כדי לאפשר לצרכן ליהנות ממאפים חמים, טריים וטעימים באיכות גבוהה, המאפים של בונז'ור נאפים ונמכרים מדי יום בנקודות האפייה השונות. בונז'ור משקיעה מיליוני שקלים בשנה בקווי הייצור במפעל ובציוד האפייה אצל לקוחותיה, ומשתמשת בחומרי הגלם הטובים ביותר בתהליך ייצור קפדני במיוחד. 

מרבית עובדי המפעל הם תושבי הדרום ובפרט קריית גת, דבר המתיישב עם מחויבותה של אסם-נסטלה להגדלת מקורות התעסוקה בפריפריה.

שיתוף ברשתות חברתיות