גם השנה: דואגים לביטחון תזונתי בחג

זו כבר הפכה למסורת של ממש: מזה 20 שנה, לקראת חגי תשרי, עובדי אסם נסטלה משתפים פעולה עם ארגון "לתת" כדי להבטיח שכולם יוכלו לחגוג אותם עם שולחן מלא בכל טוב. 


העובדים, שרבים מהם מתנדבים למען החברה הישראלית לאורך כל השנה במסגרת שעות העבודה, נפגשו במרלוג אסם נסטלה בשוהם וארזו אלפי מארזי מזון שחולקו למשפחות נזקקות על ידי ארגון לתת, 


והם לא היו לבד: יונית צוקרמן, בלוגרית ומחברת הספר "מלכת המטבח", רון יוחננוב, בלוגר ומנחה סדנאות בישול וקובי אדרי, יותר תוכן קולינרי, הגיעו לעשות שמח בבטן ובלב ולסייע באריזות.


המיזם המרגש הזה, שמהווה חלק בלתי נפרד מהפעילות של אסם נסטלה לקידום הביטחון התזונתי, חוגג השנה 20 של הירתמות למען הביטחון התזונתי בישראל.


השנה, זה היה שמח מתמיד - כשהעובדים, משפחותיהם, אנשי ארגון ״לתת״ ויונית, רון וקובי נרתמו כדי להפוך את היום הזה למיוחד באמת. 


אבי בן אסאייג, מנכ״ל קבוצת אסם נסטלה: ״מאושר לראות כאן את כל עובדות ועובדי אסם נסטלה יחד עם ילדיהם אורזים אריזות סיוע יחד עם נציגי ארגון ׳לתת׳ זו השנה ה-20 ברציפות״.

 

 

שיתוף ברשתות חברתיות