״אפשרי גורמה צמחוני״ - חודש קיימות במסעדות

אסם נסטלה פרופשיונלס גאים להציג את חודש הקיימות במסעדות: "אפשרי גורמה צמחוני". בחרנו ממגוון הלקוחות שלנו, את המסעדות עם המנות הצמחוניות הטעימות ביותר בארץ, בשביל שכולנו נוכל להפחית במזון מהחי להשתתף בפעילות. אנו מציעים לכם, להחליף לפחות פעם בשבוע למנה מן הצומח במסעדה ולשמור על הכדור של כולנו.

מזון מן החי פוגע ומזהם מאוד את כדור הארץ: 


1. קילוגרם בשר אחד שאנחנו צורכים שווה ערך לפליטה הפחמנית של נסיעה ברכב מתל אביב לחרמון.


2. נדרשים כ-15 אלף ליטר מים כדי לייצר קילוגרם אחד של בשר בקר! לשם השוואה, לגידול קילוגרם כרוב נדרשים 237 ליטר מים בלבד


3. בעשור האחרון בלבד נרשמה ירידה של 25% בשלל הדיג בים התיכון 

 

אנו מזמינים אתכם לבקר במסעדות המשתתפות בחודש הקיימות של נסטלה פרופשיונלס ולטעום מגוון מנות ייחודיות המככבות בתפריטי המסעדות בשילוב מוצרי גארדן גורמה האהובים. 


באסם נסטלה פרופשיונלס חשוב לנו להביא לשוק מוצרים איכותיים מן הצומח שלא מתפשרים על טעם ומרקם ולהוביל את השוק עם חדשנות כמו וונה, תחליף מהצומח לטונה שהושק ב-2022 ומהווה פיתוח ייחודי ובלעדי שיצר עולם שלם של תחליפי דגים מן הצומח. 


רוצים לדעת עוד? היכנסו למתחם שלנו באתר מאקו כדי למצוא את מנת הגורמה הצמחונית הקרובה אליכם, ובנוסף להכיר את היתרונות של תזונה מהצומח למען שמירה על הסביבה. 

בואו לקחת חלק בחודש הקיימות במסעדות ולשמור על הכדור
 

שיתוף ברשתות חברתיות