האם לאסם יש מרכז מבקרים?
מרכז המבקרים של במבה סגור כעת, תצא הודעה מסודרת כשיפתח לציבור הרחב.
מרכז המבקרים של במבה סגור כעת, תצא הודעה מסודרת כשיפתח לציבור הרחב.
נשמח לשמוע! אנחנו בוחנים כל הזמן רעיונות למוצרים חדשים ולשיפור מוצרים קיימים. אפשר לפנות אלינו דרך טופס יצירת קשר דיגיטלי, תחת ״חשבתי על רעיון גאוני״.
מוקד קשרי הלקוחות העסקיים שלנו זמין לכל פנייה בטלפון-1700-50-84-84. המוקד פועל בימים א׳-ה׳ בין השעות 8:00-18:00, וביום ו׳ בין השעות 8:00-12:00.
קטלוג המוצרים שלנו מתעדכן כל הזמן.
ניתן לפנות לנציגי שירות הצרכנים שלנו.
אנחנו משווקים את מוצרינו ללקוחות עסקיים בלבד, לרבות סיטונאים אליהם ניתן לפנות באופן ישיר. ניתן להיעזר בנציגי השירות שלנו לקבלת פרטים של סיטונאים באזור מגוריך.
תהליך בו מחומם נוזל דוגמת חלב במהירות, עד שמגיע קרוב לטמפרטורת הרתיחה, ולאחר מכן מקורר במהירות. התהליך נקרא על שמו של המדען לואי פסטר אשר המציא אותו, ומטרתו להרוג את החיידקים שבתוך הנוזל מבלי לפגוע בטעמו או בערכו התזונתי, ולהאריך את חיי המדף של המוצר. במסגרת תהליך הפיסטור הקלאסי, מחממים נוזל לטמפרטורה של 63 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות, או לטמפרטורה של 72 מעלות צלזיוס למשך כחצי דקה.
חטיף הבמבה יוצר לראשונה בישראל בשנת 1964, ושווק בטעם גבינה. חטיף הבמבה-גבינה לא התקבל באהדה על ידי הצרכן הישראלי ולכן הוחלט להחליף את טעם הציפוי מגבינה לחמאת בוטנים. מאז, מדובר בסיפור הצלחה.
בעבר נהגו נשות מזרח אירופה, המשתייכות ליהדות אשכנז, להכין בצקיות צהובות ולהוסיף אותן למרק. צורת הבצקיות הייתה אליפטית ודמתה לשקד, לכן הן קראו לבצקיות ״שקדים״ ביידיש.
דורום הוא זן של חיטה קשה עתירת חלבון בעלת צבע צהוב כהה, שמקורה בארה״ב, צרפת ועוד, ומשמשת בעיקר להכנת פסטות.
השם דורום מגיע מהשפה הלטינית, והמשמעות שלו היא ״קשה״. קמח דורום מופק מחיטת דורום ממנה הסירו את הקליפה, בדומה לתהליך הפקת קמח לבן, כך שהקמח המתקבל זהה לקמח לבן.